Opleidingen en beroepsvereniging

Cursus CREF-methode basiskennis basisvertrouwen & hechting  IK E V instituut voor kennis & vaardigheden

Met het certificaat Basiskennis beschik je over aantoonbare kennis over hechting(problematiek), Geen Bodem Syndroom (GBS) en PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom). Je bent bekend met de achtergronden, symptomen/kenmerken en mogelijkheid tot behandeling d.m.v. de CREF‑Methode. Tijdens de opleiding komt de theorie over hechting/GBS aan bod. Er wordt uitgebreid ingegaan op de theorieën rondom geboorteprocessen, het brein, het lichaamsgeheugen en zenuwstelsel, het Geen Bodem Syndroom, traumaproblematiek, sociaal emotionele ontwikkeling en de behandelingsvorm met de CREF-Methode. Nieuwe wetenschappelijke kennis, uit het buitenland, over alles wat van belang is bij het opbouwen van basisvertrouwen vanaf conceptie komt aan bod.

Website: IKEV

Website: CREF- Methode

 

Kind en vitaliteit (Sonnevelt Opleidingen)

Tijdens de specialisatie Kind en vitaliteit wordt er aandacht geschonken aan zowel voedingskundige als opvoedkundige aspecten. De specialisatie is hierdoor een combinatie van voeding en opvoeding met de nadruk op voeding. Je leert kritisch te kijken naar het huidige voedselaanbod en je gaat ervaren hoe het is om met kindervoeding aan de slag te gaan. Een beetje orde scheppen in het woud van voedingsvragen kan geen kwaad. Aan bod komen zaken als productkennis, smaakontwikkeling, kindercoaching en voedselkwaliteit. (Ik geef zelf het onderdeel temperamenten en voeding blok 2 les 3) voor meer info zie deze link: Na-en bijscholing kind en vitaliteit Sonnevelt opleidingen

 

Consulent Natuurlijke Gezondheid (Sonnevelt Opleidingen)

De opleiding Consulent Natuurlijke Gezondheid is bedoeld om cliënten te begeleiden die graag in balans willen komen met zichzelf en de natuur. De antwoorden op moderne vraagstukken over gezondheid zijn vaak te vinden in de natuur. In de opleiding leer je de wijsheid en kennis van natuurlijke geneeswijzen toe te passen op vragen rond gezondheid. Je helpt daarmee je cliënten vooruit in een meer gebalanceerd en vitaler leven.

 

Training tot Kindertolk® de Presentchildmethode (Training Zienderogen beter)

De opleiding tot Kindertolk® is gebaseerd op de methode Presentchild®. Als HBO opgeleid professional kun je de methode inzetten door middel van taal. Als kindertolk werk je vooral met de ouders, de methode wordt vaak gekarakteriseerd als ‘direct naar de kern van de zaak’ en ‘holistisch op een aardse manier’. Dát is de kracht van PresentChild: eenvoud en diepgang tegelijkertijd. Een oplossing vanuit de kern voor kinderen én hun ouders / opvoeders. Als kindertolk® laat je de ouder / opvoeder met behulp van de methode PresentChild® de onderliggende boodschap van het kind zien, waarbij taal de basis is; wat spiegelt jouw kind?

Zie de website:  www.presentchild.nl  van het bekende boek Het fluisterkind

 

Aangesloten bij:  (zie link hieronder)

(Let op: ik word niet vergoed door de zorgverzekering!)

 

Docent kind en vitaliteit Sonnevelt opleidingen, zie link voor meer info: https://www.sonneveltopleidingen.nl/docent/maartje-van-de-laar

 

Praktijk Kimi Mila

Maartje van de Laar

info@kimimila.nl

KvK-nummer: 65680359

BTW-identificatienummer: NL152669978B02